Brazil Cerrado arabica kávé

2 890 Ft9 990 Ft

Ízvilág:
A szájban krémes, szirupos érzést kelt, kiegyensúlyozottan érződik benne a csokoládé és maláta ízjegyei, utóízében gabonafélék és pörkölt mogyoró aromák fedezhetőek fel.

100% Arabika kávé

Ajánlott elkészítési mód:
Eszpresszó, Kotyogós, Automatagép, French press, Aeropress

friss kávé

MINDIG FRISS KÁVÉ

KÜLÖNLEGES ÍZÉLMÉNY

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

15 000 Ft FELETT

Házhozszállítás mellett, van lehetőséged a hozzád legközelebb lévő GLS Csomagponthoz vagy Csomagautomatához kérni a csomagot, ebben az esetben egy értesítést fogsz kapni a csomag megérkezéséről, ami után akkor veszed át a csomagot amikor szeretnéd. Házhozszállítás esetén a rendelésedet a futár 2 napon belül viszi el hozzád.

Csomagolásaink visszazárhatóak, aromazáró szeleppel rendelkeznek a frissesség minél hosszabb megőrzése érdekében.

Nincs kávédarálód, de szeretnéd kipróbálni a kávéinkat? Nálunk kedvenc kávékészítő eszközödhöz megfelelő őrleménnyel is kérheted kávéinkat.

Brazília jól ismert kávétermelő óriás. A világ kávétermésének körülbelül egyharmadát hozzák létre, így ők a világ legnagyobb kávétermelő országa! A kávé száraz feldolgozású, ami azt jelenti, hogy a szemek még a kávécseresznye formájukban szárítják meg. Mivel a kávét a szárítás alatt a édes gyümölcshús veszi körül, így a kávé profilja testes, édes, selymes és összetett lesz.

100% Arabika kávé
Pörkölés szint: Közepes
Feldolgozás: Száraz
Termőmagasság: 800-1200m
Származási: Brazília, Cerrado régió
Koffein tartalom: Átlagos